BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 6, 2012

between Aaron Aziz dan artis lain ???

Asalamualaikum ,,
HOLLO People ???

How are you guyz ,,
why my title like this ???
hahhahahhaa :D

u know right Aaron Aziz ,, the handsome one and tough man maybe ,,
krane susuk tubuh yang besar serta macho orang kater kan ??
snang kater tengok sendiri lah gambar dier ,,,


hansom/macho tak ?? huhuhuhu ,,
APA ??? CAIR ???
kahkahakah ,, jangan meyh ,, dia sudah berkahwin sudah ,, hehhehehe
sumer tahu kan ,,
thx 4 da Beautifulnara.com untok gamba okeyh ...
hurm ,, kenapa lah si Aaron nieyh laku sangat kat Malaysia nie kan ??
tak di nafikan muker dia tersngat lah handsome ,,
untung bini dier kan ?? huhuhuhu
hurm ,, mungkin rezeki dia dan keluarga kot,,
dengar citer Aaron Aziz nieyh dah mintak PR ...
untok jadi warganegara Malaysia ...
hurm ,, mudah-2an ,, dapat lah ,, untuk mengharumkan
industri seni tanah air, Malaysia .. kan ??

nak kater badan die tough ,,maybe kot ,,
sebab ituh jerk yg kiter nampak dari luar baju kan ???
hurm ,, tapi emang shafique pon nak puji lah ,, lakonan die
dia punyer lakonan ,, kompom kiter dalam mood citer tuh kan...
sebagai contoh terdekat :
Ombak Rindu (2011)


selain tuh ,, yang dapat kutipan terbanyak untok tahun 2011 jugak ..
jangan lupa ,, cerita 

KL GANGSTER (2011)



mesti korang semua pernah tengok citer-2 lakonan beliau kan,,
selain 2 citer nieyh ,, citer Datin Ghairah , KL Drift dan bnyak lagih ,,
jadi siapa yg belom pernah tonton ,, elok lah menonton ..
tetapi ,, apabila ade request kate, yg knape Aaron Aziz nieyh ,,
laku sebab badan dier yg tough ,, shafique bukan tak setuju ,,
tapi ,, macam seolah-olah dah takder Artis Malaysia yang badan
ketak-2 maybe ,, 
kiter memang ader ,, sperti Norman Hakim ,,





***THX KPD www.budiey.com .. diatas gambar ini .. ***

amacam tough tak ,, ???
kompom lah tak sama Sazali Samad ngan Malik Nor ,, 
ataupon Tuan Tran ker or Jay Cutler..

diaorang sumer ahli bina badan .. tapi norman nieyh cumer artis jerk ,,
susah nak dapat artis badan cam nieyh skunk ,, walau sudah berumur 
sikit , but still badan mantain ,, ala-ala Tom Cruise gituh ,, kahkahkah ..

jadi kenapa ,,, Ramai rakyat Malaysia kater yang Aaron Aziz ,,
lebih sesuai pegang watak-watak fighting scene kat Malaysia ...
sedangkan artis kiter sendiri pon boleh jadi Hero kan ??

but shafique ade jawapan yang mungkin boleh merungkai kan.,
pertanyaan ini ,,

=== MUNGKIN SEBAB ===

*Aaron lebih handsome
*Aaron lebih bergaya
*Aaron muka lebih licin
*Aaron mempunyai lakonan mantap 
*Background Aaron yang clear 

Ataupon korang ader ape-2 nak tambah lagih ,,

ataupon lebih senang lagi ,,
yang rezeki Aaron dan keluarga Aaron tuh berlimpah ,,,
daripada Allah SWT .. kan ???

so,, thats all , shafique nak cerita untok hari nieyh ,,
sekadar isi waktu lapang ...
Bubbye , Asalamualaikum .. !!! 

No comments:

Post a Comment